Ingrediente:
- 1-2 pulpe din spate de ied ;
- boia dulce ;
- ulei ;
- sare, piper ;
-3-4 căţei de usturoi ;
- o foaie de dafin.
Mod de preparare:
- carne se spala , se sterge , se impaneaza cu usturoiul , se condimenteaza cu sare , piper si boia , se unge cu ulei sau untura de porc ;
- se aseaza intro tava potrivita , se adauga o foaie de dafin si apa cat sa acopere friptura , se pune in cuptorul preincalzit , unde se lasa cca 30 min. , pana cand se rumeneste putin ;
- se intoarce , sa se rumeneasca uniform, stropindu-se de fiecare data cu sosul din tava ;
- se lasa in cuptor aprox. o ora ;
- se serveste cu cartofi natur si sote de legume ;
Pofta buna !
- 1-2 pulpe din spate de ied ;
- boia dulce ;
- ulei ;
- sare, piper ;
-3-4 căţei de usturoi ;
- o foaie de dafin.
Mod de preparare:
- carne se spala , se sterge , se impaneaza cu usturoiul , se condimenteaza cu sare , piper si boia , se unge cu ulei sau untura de porc ;
- se aseaza intro tava potrivita , se adauga o foaie de dafin si apa cat sa acopere friptura , se pune in cuptorul preincalzit , unde se lasa cca 30 min. , pana cand se rumeneste putin ;
- se intoarce , sa se rumeneasca uniform, stropindu-se de fiecare data cu sosul din tava ;
- se lasa in cuptor aprox. o ora ;
- se serveste cu cartofi natur si sote de legume ;
Pofta buna !
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu