Ingrediente :

- 400 gr. biscuiti cu cococs ;
- 50 gr.unt ;
- 100 ml lapte ;
- 1 lingura cu varf de cacao ;
- 100 gr.zahar ;
- 100 ml rom ;
- 200 gr.stafide ;
- 100 gr.ciocolata amaruie ;
- 50 ml frisca lichida ;
- 200 gr.arahide prajite nesarate pisate ;

Mod de preparare :

- punem stafidele sa se inmoaie in rom
- trecem prin masina de tocat biscuitii
- fierbem laptele cu zahar si cacao si oparim biscuitii,acoperim bine vasul si lasam sa se inmoaie

- separat batem untul si adaugam treptat compozitia de biscuiti si stafidele scurse,trebuie sa obtinem o compozitie tare din care modelam un salam de biscuiti rulat in folie
- il lasam putin la frigider,sa se intareasca
- scoatem salamul din frigider il despachetam si il tavalim pe planseta prin arahidele pisate
- apoi il taiem felii de 1,5 cm pe care le asezam pe un platou
- topim ciocolata in frisca lichida si glazuram fiecare rotita
- se orneaza cu flori de ciubotica-cucului


Pofta buna!