Ingrediente:

Blat:


- 6 ouă ;
- 2 ling.apă ;
- 8 ling.zahăr ;
- 6 ling. făină ;
- 2 ling. cacaoa ;
- 1 ling.praf de copt ;

Umplutura :

- 400 ml frişcă lichidă ;
- 2 ling.zahăr ;
- 250 gr, căpşuni ;
- trandafiri ;


Mod de preparare :

- se bat albuşurile cu apa şi zahărul , se adaugă gălbenuşurile şi la sfârşit făina amestecată cu praful de copt şi cacaoa ;
- se pune la copt, întro tavă în formă de inimă ,tapetată cu hârtie de copt , în cuptorul preîncălzit şi se lasă cca 30-35 min.
- se scoate blatul pe grătar şi se lasă să se răcească , după care se taie în două transversal;

- căpşunile se spală şi se scurg de apă, se taie mărunt ;
- separat se bate întrun bol frişca cu zahărul ,se împarte în două , în jumătate se adaugă căpşunile ;

- se aşează prima foaie de la blat pe un platou/farfurie se însiropează cu lichior (dupa preferinţa fiecaruia) se pune frişca amestecată cu căpşunile , a doua foaie şi se îmbracă cu restul de frişcă , deasupra se pun trandafirii ;



Poftă bună !